Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update - A cumpărat o bucată de slănină mucegăită, dar nu şi-a primit banii înapoi de la magazin! (foto)

ro

21 Jun, 2015 15:06 3186 Marime text
Un constănţean a cumpărat o bucată de slănina asortată vrac de la unul din magazinele Auchan din Constanţa. S-a dus acasă cu ea, iar a doua zi, a deschis frigiderul şi când a vrut să mănânce a avut o surpriză de proporţii: era mucegăită. Enervat şi dezamăgit, Bogdan Dumitru a luat bucata de slănină şi s-a dus la magazin să-şi ia banii înapoi. Acolo însă i s-a spus că nu a băgat-o la frigider, că nu a ţinut-o într-un loc special amenajat. Una peste alta, Bogdan Dumitru a rămas şi cu banii daţi şi cu marfa stricată în sacoşă, desi cei de la magazine sunt obligaţi să-i returneze omului banii înapoi şi să anunţe producătorul mărfii despre deficienţele constatate de client. Bogdan Dumitru se va duce mâine la Comisasariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului pentru a face plângere.

Menţionăm faptul că am încercat să luăm un punct de vedere din partea Auchan România, însă acest lucru nu a fost posibil astăzi. Cotidianul ZIUA de Constanţa va reveni asupra subiectului şi vom publica reacţia Auchan imediat cum o vom avea.

UPDATE:

Astăzi, 22 iunie, am primit punctul de vedere al celor de la magazinul de unde a făcut piața constănțeanul Bogdan Dumitru. Vi-l prezentăm integral:

"La sesizarea clientului nostru, responsabilul de calitate al magazinului a investigat imediat situaţia, pe întregul circuit de comercializare, în conformitate cu procedurile interne şi cele prevăzute de legislaţie.
Dorim să precizăm că produsele aflate la comercializare erau în conformitate şi că în urma controlului ANPC a fost confirmat încă o dată acest aspect. În cazul produsului în cauză, clientul a fost invitat să i se returneze banii înapoi.
Vă asigurăm că Auchan, în calitate de companie responsabilă, respectă toate normele de igienă, sănătate publică şi siguranţă alimentară aflate în vigoare, precum şi standardele interne aferente.
Robert Vereş, director Hipermarket Auchan Constanţa, Andreea Săvulescu, manager Comunicare Externă”

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii