Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A călcat cu mașina un polițist de frontieră Laurențiu Bucur Sorin rămâne în arest preventiv

ro

30 Jan, 2015 17:24 1895 Marime text
Laurențiu Bucur Sorin rămâne în arest preventiv, au decis magistrații Tribunalului Constanța. El este inculpat pentru în dosarul în care a acroşat intenţionat cu maşina un poliţist de frontieră aflat în misiune
 
Amintim că la începutul lunii decembrie 2014, un poliţist de frontieră a fost rănit în misiune, fiind lovit intenţionat cu maşina de un presupus contrabandist de ţigări. Bărbatul, care se afla în maşină alături de o a doua persoană, a reuşit să scape.
 
Cei doi bărbaţi au fost depistaţi, pe raza municipiului Constanţa, în timp ce tranzacţionau 10.000 de ţigarete de contrabandă dintr-un autoturism.
 
Potrivit anchetatorilor, „în tentativa de a scăpa, şoferul l-a acroşat intenţionat pe unul dintre poliţiştii de frontieră care intenţiona să-l imobilizeze, târându-l pe asfalt câţiva metri. Observând că autoturismul nu opreşte şi că viaţa colegului este pusă în pericol, un alt poliţist de frontieră aflat în misiune a efectuat somaţiile legale, după care a făcut uz de armamentul din dotare, trăgând un foc de avertisment în plan vertical, după care a tras alte 7 cartuşe spre pneurile autoturismului. Conducătorul auto nu a oprit nici de această dată, continuându-şi deplasarea în viteză pe străzile secundare ale municipiului Constanţa“.

Sursa foto: arhivă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii