Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

800 litri de produs petrolier descoperite în apropiere de Cernavodă

ro

05 Aug, 2016 10:30 2023 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat trei cetăţeni români în timp ce recuperau din apele Fluviului Dunărea 4 recipiente din tablă, ce conţineau produs petrolier.
 
 În data de 04 august 2016, în jurul orei 08.45, poliţiştii de frontieră din cadrul   S.P.F. Cernavodă, aflaţi în patrulare pe fluviul Dunărea,  au observat pe malul drept două persoane care încercau să recupereze din apă patru recipiente din tabla.
La apariţia poliţiştilor de frontieră, cele două persoane au abandonat recipientele şi au ieşit la mal, unde se mai afla o altă persoană cu o autoutilitară marca VW Transporter. 
În urma verificărilor, cele trei persoane au fost identificate ca fiind cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 21 şi 25 de ani, domiciliaţi în judeţul Constanţa.
 
În urma controlului, în cele patru recipiente din tablă a fost găsită cantitatea de 800 litri de produs petrolier, cu miros specific de motorină. În continuare, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru a stabili provenienţa produsului petrolier.
Motorina a  fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 228, alin. 1 din Codul Penal.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii