Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Realitatea TV Bercea Mondial a intrat cu toporul în bar, clienţii au vrut să se arunce pe geam

ro

24 Mar, 2012 13:56 1224 Marime text

Inculpatul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a intrat în bar cu un topor, moment în care persoanele prezente în local s-au speriat şi au rupt perdelele ca să sară pe geam. Informaţiile apar în motivarea sentinţei pe care a primit-o Bercea Mondial în dosarul în care este acuzat că şi-a înjunghiat nepotul.

"Intrarea în local s-a realizat în mod intempestiv şi violent, izbind cu un topor în uşa de acces, situaţie în care cele 20 de persoane aflate în local nu aveau cum să rămână neafectate. Unii dintre aceştia au avut impulsul de a sări pe geam de frică, iar cei mai mulţi au fugit pe scări", se arată în motivarea procurorilor.

În motivare, este descris şi cum a avut loc atacul: "În timp ce se afla pe terasa unui bar i-a aplicat victimei o lovitură cu cuţitul în zona ficatului după care a înaintat cu cuţitul spre alte persoane prezente pe terasa localului, prin aceasta tulburând grav ordinea".

Văzând că din partea vătămată a tâşnit sângele, eu m-am speriat şi am fugit pe scări pentru a nu mă tăia şi pe mine", spune unul dintre martori.

Bercea Mondial a fost condamnat la şapte ani şi şase lunide închisoare.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii