Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gandul.info Pe urmele lui Dan Diaconescu la Bărăganu şi Lanurile

ro

02 May, 2011 11:11 2707 Marime text

dan-diaconescu-play.jpgDe 1 Mai au fost alegeri de primar în două sate dobrogene - Bărăganu şi Lanurile. În cursă, alături de reprezentanţii seniorilor - PSD, PDL şi PNL - a intrat, ca independent şi omul susţinut de PP-DD.

De 1 Mai au fost alegeri de primar în două sate dobrogene - Bărăganu şi Lanurile. În cursă, alături de reprezentanţii seniorilor - PSD, PDL şi PNL - a intrat, ca independent şi omul susţinut de PP-DD. Consecinţa: Dan Diaconescu şi apropiaţii săi au făcut în acest sfârşit de săptămână, o vizită fulger în satele amintite pentru a-şi susţine candidatul. Spectacolul, început pe lumină, a durat până după miezul nopţii, iar filialele săteşti ale partidelor, impulsionate de vizita lui Diaconescu, au încins hore şi grătare şi au răcit sute de litri de bere pentru alegători.
Alegerile de la Bărăganu şi Lanurile pot fi considerate un "trailer" al filmului electoral care se va difuza la anul: mici, bere şi manele. Citiţi în continuare, un reportaj "incendiar" dintre grătarele politice.

Pe model, "a trecut acceleratul", preşedintele viitorului Partid al Poporului-Dan Diaconescu, Dan Diaconescu, a bătut coclaurii judeţului Constanţa, vineri după-amiaza, cu viteza luminii farurilor cu care coloana infinită a maşinilor poporului despica drumul spre litoral.

Citeşte mai departe pe http://www.gandul.info/politica/primele-secvente-din-filmul-2012-partidul-poporului-mic-bere-si-manele-cum-s-au-batut-pe-viata-si-pe-moarte-nelu-baiat-de-zahar-si-titi-frumosu-8212169

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • murfatlar 02 May, 2011 13:19 DAN Diaconescu confunda mahalaua emisiunilor sale cu politica;acum imi dau seama cat este de naiv. In jud Cta se stie ca "mana de fier" o detiner PSD-ul,l-am avertizat; dar el o tine una si buna "cei de la guvernare adica pedelistii( care-s niste pisici naparlite in Cta ) fac jocurile insa el se baga de buna voie in gura lupului ...adica PSD.Baa una si ami tare: il voi face prim-ministru pe Elan overiul1 el nu stie ca asta-i"bot in bot "cu Mazare si Constantinescu.
  • gica grasu 02 May, 2011 07:56 oamenii ai saraci care nu au ce minca din cauza acestor santajisti ca dan diaconescu se uitau la masina de milioane euro-nu ptr oamnei vrea sa intre in politica ci ca sa scape de puscarie