Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:31 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

45 de euro - sejur de 3 stele pe litoralul bulgăresc Top cele mai ieftine oferte, la mare, în Bulgaria

ro

31 Jul, 2011 10:51 1969 Marime text

Un sejur de 4 zile în Albena te costă acum 45 de euro, o mini-vacanţă de 3 zile în Nisipurile de Aur se ridică acum la 46 de euro, în timp ce 3 zile în Sunny Beach te costă 57 de euro, iar în Balcic - 62 de euro.

Vezi care sunt cele mai bune oferte pentru sejururi de 3-6 zile în hoteluri de 3 stele din cele mai atractive staţiuni de pe litoralul bulgăresc, cu plecare până la 15 august.

O mini-vacanţă de 4 zile în Albena te costă în această perioadă 45 de euro. În preţ intră 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele din staţiune. Tariful este valabil până pe 3 septembrie. Pentru informaţii suplimentare, intră aici.

Cu 46 de euro stai 3 zile la un hotel de 3 stele din Nisipurile de Aur. În preţ intră 2 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele. Plecarea către Nisipurile de Aur: 31 iulie. Detalii, aici.

Până pe 15 august achiţi 57 de euro pentru un sejur de 4 zile în staţiunea Sunny Beach. În preţ intră 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele din staţiune. Pentru mai multe detalii, intră aici.

O mini-vacanţă de 3 zile cu all inclusive la un hotel de 3 stele din Balcic te costă acum 62 de euro. Cu aceşti bani plăteşti 2 nopţi cazare cu all inclusive. Tot pe 31 iulie începe sejurul din Balcic. Informaţii, aici.

La 68 de euro se ridică un mini-sejur de 3 zile cu all inclusive în staţiunea bulgărească Sunny Beach. Banii acoperă 2 nopţi cazare cu all inclusive într-un hotel de 3 stele. Detalii, aici.

O vacanţă de 6 zile în aceeaşi staţiune (Sunny Beach) te costă acum 170 de euro. Cu aceşti bani achiţi 5 nopţi cazare cu all inclusive. Pentru informaţii suplimentare, intră aici.

Un sejur de 5 zile în staţiunea Constantin şi Elena ajunge în această perioadă la 174 de euro. Tariful acoperă 4 nopţi cazare cu all inclusive. Detalii, aici.

Sursa: http://www.realitatea.net/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii