Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

40.000 de ţigarete netimbrate, confiscate la Constanţa (galerie foto)

ro

26 Nov, 2014 10:58 1586 Marime text

Patru cetăţeni români au fost prinşi în flagrant în timp ce tranzacţionau 40.000 de ţigarete de contrabandă din două autoturisme, în scopul valorificării pe piaţa neagră, se arată într-un comunicat al Gărzii de Coastă.
 
Acţiunea poliţiştilor de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, Sectorul Poliţiei Frontieră Constanţa, a avut loc ieri, în jurul orei 13.00.
 
Persoanele în cauză au fost surprinse în timp ce transferau, dintr-o autoutilitară înmatriculată în România într-un autoturism înmatriculat în R. Bulgaria, cantitatea de 40.000 de ţigarete netimbrate din mărcile Ashima şi Marble, de provenienţă magazin duty-free.
 
Din cercetări s-a stabilit câ cetăţenii, cu vârste cuprinse între 25 şi 54 de ani, achiziţionaseră ţigaretele dintr-o piaţă agroalimentară, de la o persoană necunoscută, cu scopul de a le revalorifica pe piaţa neagră din municipiul Constanţa, susţin poliţiştii.

Întreaga cantitate de ţigarete a fost confiscată. De asemenea, poliţiştii indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, în vederea continuării cercetărilor, o autoutilitară marca Renault şi un autoturism marca Ford, în valoare totală de 6.000 de euro.

Cele patru persoane, domiciliate în judeţul Constanţa, sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă prin „deţinere, transport şi comercializarea mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că provin din contrabandă”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii