Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

32 de persoane urmărite în dosarul Media Pro

ro

04 Dec, 2014 13:03 1472 Marime text
Potrivit Realitatea TV, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au emis mandate de aducere pentru 32 de persoane cercetate în dosarul Media Pro. Potrivit sursei citate, prejudiciul în dosar este de 6 milioane de euro.

În dosarul media Pro se urmăreşte destructurarea unui grup specializat în evaziune fiscală şi spălare de bani, mai relatează sursa citată.
 
Amintim că în luna iulie, poliţiştii au efectuat 26 de percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov la mai multe societăţi, printre care şi Media Pro din Buftea, pentru destructurarea unui grup specializat în evaziune fiscală şi spălare de bani.
Poliţiştii bucureşteni au documentat activitatea infracţională a grupului identificat, stabilind că 66 de societăţi comerciale ar fi cumpărat servicii fictive de la societăţi fantomă în scopul deducerii artificiale şi ilicite a TVA şi a impozitului pe profit. Valoarea serviciilor şi a produselor achiziţionate fictiv este de 10 milioane de euro, prejudiciul estimat adus statului fiind de 1,5 milioane de euro, relatează Realitatea TV.

Percheziţiile s-au desfăşurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii