Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

250 de membri ai PP-DD Constanţa ar fi trecut la PLR Gică Slabu - "Nu e nimic adevărat"

ro

12 Nov, 2014 15:19 1753 Marime text
Partidul Liberal Reformator (PLR) Constanţa informează că ar fi primit în rândurile sale peste 250 de oameni care au semnat adeziunile la PLR în numai câteva zile. Cei 250 de noi membri PLR au fost, până zilele trecute, membri ai PP-DD.  Ei reprezintă mare parte din structura de conducere de la nivel judeţean al PP-DD, în frunte cu Stelică Murariu, se arată într-un comunicatd e presă al PLR Constanţa.

“Salut decizia foştilor membri PP-DD cu funcţii de conducere la nivelul judeţului  de a se alătura proiectului nostru. PLR este partidul viitorului, care propune, sub coordonarea domnului Călin Popescu Tăriceanu, o Românie prosperă, cu un preşedinte care uneşte - Victor Ponta”, transmite Bogdan Aldea - presedinte PLR Constanţa, după cum se arată în comunicatul de presă.
 
Contactat de redactorii cotidianului ZIUA de Constanţa, Ghorghe Slabu, preşddintele Organizaţiei Judeţene PP-DD Constanţa, neagă acest lucru.

“E o prostie. Nu e nimic adevărat. Nu aveau cum să treacă. Singurul care a trecut este Stelică Murariu. A venit la mine şi mi-a zis că i s-a propus o funcţie deprim- vicepreşedinte în PLR Constanţa şi că el vrea să se ducă”, a declarat liderul PP-DD Gheorghe Slabu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii