Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

2016 aduce premii pentru studenții români care studiază în străinătate

ro

25 Dec, 2015 15:39 1291 Marime text
Gala Studenților Români din Străinătate, ce va avea loc pe 7 ianuarie 2016, la Palatul Parlamentului, va premia tineri români cu rezultate academice și extra-curriculare de excepție. La cele șapte categorii, oganizatorii susțin că s-au înscris peste 150 de studenți români din toate colțurile lumii, ei studiind la universități de prestigiu international.
Lista finaliștilor pentru categoriile Europa Universitar, Europa Post-Universitar, America de Nord, România, Erasmus și Premiul Special în Arte, plus mențiuni speciale Alte Continente este disponibilă pe site-ul Galei Studenților Români din Străinătate accesând următorul link — http://www.gala.lsrs.ro/finalisti-2016/.
La început de 2016, evenimentul va reuni peste 800 de participanți la Palatul Parlamentului, Sala C.A. Rosetti, studenți și tineri profesioniști, personalități din mediul academic și sectorul public, din mediul de afaceri și cel neguvernamental. Tot atunci, LSRS va anunța o nouă serie de proiecte și noi beneficii dedicate comunității studenților români din afara granițelor țării.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii