Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - 20 de ani de parteneriat dintre Şcoala generală „Jean Bart” din Constanța şi fregata „Mărăşeşti” (galerie foto+video)

ro

20 May, 2016 15:25 3269 Marime text
Forțele Navale Române vor desfăşura în aceste zile o serie de activităţi împreună cu fregata franceză „Jean Bart”.
 
În aceste momente are loc o ceremonie pentru marcarea împlinirii a 20 de ani de la încheierea parteneriatului dintre la Şcoala generală „Jean Bart” din Constanța şi fregata „Mărăşeşti”.
 
Fanfare face spectacol, iar cei mici sunt foarte încântați.
 
La festivitate participă Ambasadorul Franţei în România, precum şi reprezentanţi ai echipajelor fregatelor „Jean Bart” şi „Mărăşeşti”.
 
Fregata „Jean Bart” este o navă din clasa F 70AA, care poate desfăşura misiuni de luptă antiaeriană în cadrul operațiunilor aero-maritime, precum şi operaţii de gestionare crize maritime. Nava poate interveni în orice zonă de pe glob, împreună cu alte platforme militare aliate sau internaționale.

UPDATE, ora 16.02:

„Dragi profesori, dragi copii și dragi părinți, aș vrea să vă mulțumesc pentru această ceremonie! Precum comandantul Jean Bart sunt foarte onorat. Jean Bart este un exemplu pentru toți de ambiție și curaj! Aș vrea în mod particular să mulțumesc profesorilor și direcției școlii. Învățământul este cel mai important pentru viitor. Nu numai viitorul țării, dar și pentru viitorul dumneavoastră. Cred că profesorii acestei școli merită în mod particular aplauzele noastre! Sunt sigur că pentru echipajul și comandantul Jean Bart zi de zi va fi o amintire foarte plăcută când vor fi pe valuri”, a declarat ambasadorul Franței în Romania. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii