Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

171 de persoane au fost supravegheate în ultima săptămână

ro

25 Oct, 2015 10:47 1241 Marime text
În ultima săptămână, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 171 de persoane şi au fost înregistrate 24 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri.
 
„În perioada  16-23 octombrie a.c., la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 171 de persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse.
 
Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 34 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu și faţă de 137 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar”, potrivit IGPR.
 
În ultima săptămână, la nivel naţional, au fost înregistrate 24 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri. Astfel, măsura controlului judiciar dispusă iniţial a fost înlocuită cu măsura arestării la domiciliu într-un caz, în executarea pedepsei închisorii în patru cazuri și în arestare preventivă în 12 cazuri.
 
Sursa foto: www.mondonews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii