Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

15 ani de la organizarea ”Galei Hagi”. Despre ce este vorba

ro

24 Apr, 2016 06:54 3797 Marime text
Acum 15 ani, în ziua de 24 aprilie, s-a desfășurat "Gala Hagi", marcând retragerea lui Gică Hagi-„unul dintre cei mai buni fotbaliști români din toate timpurile".
 
Evenimentul a fost organizat de Grupul McCann-Erickson Romania, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal și International Sport Management.
"Gala Hagi", evenimentul de retragere din echipa nationala a celui mai bun fotbalist român a fost inclusă în calendarul oficial al FIFA.
"Gala Hagi", potrivit paginii oficiale dedicate evenimentului s-a desfășurat pe durata a doua zile (23-24 aprilie) și a inclus o serie de activități, de la cele cu caracter sportiv sau artistic, până la cele cu caracter oficial. În data de24 aprilie, pe stadionul "Lia Manoliu" din București, a avut loc ultimul meci pe care Gica Hagi l-a jucat la echipa națională.
Momentul cel mai fierbinte al "Galei Hagi" l-a constituit partida de fotbal dintre o selecționată a naționalei României și o selecționată a "Stelelor Lumii".
La "Gala Hagi" au participat personalități ale fotbalului european, printre care Joseph Blatter, președintele FIFA, foști colegi ai lui Hagi de la Brescia, FC Barcelona, Real Madrid, Galatasaray Istanbul.
"Gala Hagi" a fost transmisă în direct pe ProTV și Romania 1. 
Sursa text si foto: galahagi.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii