Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Până în acest moment 125.000 de oameni au semnat petiţia pentru arestarea celor şapte violatori din Vaslui

ro

21 Jul, 2015 09:41 1430 Marime text
 
Numărul celor care au semnat petiția pentru arestarea celor șapte tineri din Vaslui acuzați că ar fi violat o tânără până la leșin a ajuns, în această dimineață, la peste 125.000.
Tot mai mulți oameni s-au alăturat campaniei "Cerem arestarea celor şapte băieti violatori din Vaslui!!", iar subiectul a stârnit controverse în mediul online după ce familiile celor șapte suspecți au încerca să o denigreze tocmai pe victimă.
Toţi oamenii sunt alături de tânăra de 18 ani agresată sexual şi condamnă decizia uluitoare a instanţei care a hotărât că violatorii pot fi cercetaţi în libertate. Cazul a scandalizat însă o țară întreagă. În lipsa unei reacţii a autorităţilor, mai multe persoane publice din România au luat atitudine în acest caz. 
Și pe Facebook s-a creat o comunitate numită “Pușcărie pentru 7 violatori din Vaslui”, unde sunt postate sute de mesaje ce critică decizia instanței. La fel de vehement este și liderul unei formații rock din țara noastră, care este alături de fata abuzată sexual. El a postat mai multe filmuleţe în care îşi arată dispreţul pentru gestul celor şapte. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii