Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

12 persoane la bord Două elicoptere militare, date dispărute după ce au intrat în coliziune

ro

15 Jan, 2016 16:37 2624 Marime text
 
Gărzile de coastă americane căutau vineri două elicoptere militare ce transportau 12 persoane în apropiere de insula Oahu, în arhipelagul Hawaii, după ce au fost alertate de armată în legătură cu o coliziune, a anunțat o purtătoare de cuvânt a echipelor de salvare, relatează AFP, potrivit Agerpres.

„Am găsit o zonă cu fragmente (din elicopter) la patru kilometri de coastă și cercetăm perimetrul. Nu am găsit nici unul dintre membrii echipajului pentru moment”, a spus ea, precizând că apelul a fost primit cu puțin înainte de miezul nopții de joi spre vineri, ora locală (09.38 GMT), informează Agerpres.

„Gărzile de coastă au intervenit după ce au fost informate că două elicoptere militare au intrat în coliziune în largul zonelor de coastă, la nord de Oahu”, a explicat purtătoarea de cuvânt, potrivit sursei citate.

„Potrivit informațiilor pe care le-am primit din partea Marine Corps, două dintre elicopterele lor operau în apropiere de această insulă, având șase membri ai echipajului la bordul fiecărui aparat”, mai relatează Agerpres.

Gărzile de coastă au trimis un elicopter MH65 Dolphin și un avion Hercules HC130 la fața locului. Marina americană a trimis un elicopter și pompierii cercetau zona cu un elicopter și un vas de salvare.



Sursa: Agerpres
Sursa foto: militar.infomondo.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii