Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

11 morți și peste 200 de răniți într-un incediu la un complex rezidențial

ro

30 Aug, 2015 17:00 1878 Marime text
 
Cel puțin 11 persoane au murit și alte 219 au fost rănite, unele aflându-se în „stare critică", într-un incendiu care a distrus astăzi o clădire rezidențială destinată angajaților companiei naționale petroliere Aramco, în estul Arabiei Saudite, potrivit Apărării Civile, relatează AFP și Reuters, potrivit Agerpres.

Incendiul a izbucnit astăzi în subsolul acestei clădiri de șase etaje din orașul Khobar, folosit ca parcare și depozit de mobilă, după care s-a extins la etaj, a precizat Apărarea Civilă.

Unii dintre răniți sunt în „stare critică", iar victimele sunt de diferite naționalități, potrivit aceleași surse.

Compania a precizat că nu se cunoaște deocamdată cauza incendiului, dar că a fost deschisă o anchetă.

În imagini publicate pe Twitter de Apărarea Civilă se văd coloane de fum ieșind pe ferestrele clădirii și elicoptere care participă la operațiunile de stingere a incendiului. Autoritățile au evacuat celelalte imobile aflate în respectivul complex rezidențial. Apărarea Civilă a precizat că incendiul este sub control.

Aramco este cea mai mare companie din lume în termeni de producție și export. Ea are peste 61.000 angajați de diferite naționalități în întreaga lume.

Compania nu a precizat deocamdată naționalitățile victimelor, dar se pare că respectivul complex rezidențial găzduia expatriați.


Sursa text + foto: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii