Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

11 milionari „selectaţi” de ANAF pentru confiscarea averilor

ro

16 Apr, 2015 12:53 2448 Marime text
ANAF a cercetat averile a peste 30 d epersoane, iar dintre acestea, în cazul a 11 români înstăriți au fost constatate diferențe mari între avere și veniturile realizate și declarate la Fisc, informează evz.ro. Numele celor cercetaţi sunt protejate de secretul fiscal.

Astfel, pentru a identifica veniturile reale, Fiscul a luat în calcul atât conturile bancare, cât și proprietăți deținute de aceștia, colaborând cu instituții care gestionează registre de evidenţă a imobilelor şi bunurilor mobile (terenuri, clădiri, autovehicule, nave sau aeronave). La aceste informații s-au adăugat cele de la Registrul Comerţului, privind firmele deținute de cei care au fost subiectul investigațiilor.
 
Verificate au fost şi evidențele care apar în cadrul administrațiilor fiscale de pe întreg teritoriul țării, dar și documente financiar-contabile ale companiilor deţinute de persoanele verificate. De asemenea, ANAF a colaborat cu autorități fiscale din străinătate. În urma tuturor acestor investigații, „în cazul a 11 persoane fizice s-a constatat existenţa unei diferenţe semnificative între veniturile estimate pe baza verificărilor şi veniturile declarate ale acestora”. Pentru aceste situații, au fost emise avize de verificare fiscală, mai notează sursa citată.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii