Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

WIKILEAKS Ambasada SUA Nu ne putem pronunta asupra autenticitatii niciunui document oferit presei * Ambasadorul Gitenstein

ro

28 Mar, 2011 12:58 1476 Marime text
image-2009-09-10-6132666-46-mark-gitenstein.jpgAmbasada Statelor Unite la Bucuresti a declarat luni, comentand pe marginea telegramelor WikiLeaks despre Romania, ca "nu se poate pronunta asupra autenticitatii niciunui document oferit presei". HotNews.ro a publicat duminica mai multe telegrame ce ar fi fost trimise Departamentului de Stat de la Washington de misiunea diplomatica americana din Romania. Luni, ambasadorul Mark Gitenstein a declarat ca nu comenteaza telegramele atribuite misiunii diplomatice care au aparut in presa, adaugand ca documentele "vorbesc de la sine".
"Departamentul de Stat nu comenteaza cu privire la materiale, inclusiv documente confidentiale, care e posibil sa fi ajuns in presa", a precizat Ambasada SUA.

Luni, ambasadorul american la Bucuresti, Mark Gitenstein, a declarat ca nu are niciun comentariu legat de telegramele atribuite misiunii diplomatice care au aparut in presa, adaugand ca documentele "vorbesc de la sine", potrivit Mediafax.

La insistentele jurnalistilor, Gitenstein a adaugat: "Nu. Nu am niciun comentariu, ele vorbesc de la sine".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii