Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sunteţi de acord cu acţiunile de control realizate în forţă pe litoral de Horia Constantinescu, şeful CJCP Constanţa?

ro

28 Aug, 2017 00:00 5332 Marime text
Zeci de unităţi de alimentaţie publică de pe litoral au fost amendate, alte câteva zeci au fost închise, zeci de agenţi economici au fost sancţionaţi. Toate au avut loc în această vară, în urma controalelor executate de comisarii din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa, în frunte cu Horia Constantinescu, comisar-şef adjunct.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa a relatat în mai multe ediţii rezultatele controalelor efectuate pe litoral de comisarii CJPC Constanţa. În urma zecilor de deficienţe constatate, au fost aplicate sancţiuni, amenzi de sute de lei, iar activitatea unor restaurante, terase, fast food-uri, pizzerii a fost suspendată până la remedierea celor constatate.
 
Desigur, controalele nu au trecut fără incidente, fără ameninţări din partea unor agenţi economici, fără plângeri sau alte şicanări.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu următoarea întrebare: 

Sondajul s-a incheiat pe data de 3 Septembrie2017 

De asemenea, vă rugăm să ne transmiteţi, într-un comentariu, şi părerea dumneavoastră pe marginea subiectului propus.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • pelea stefania 29 Aug, 2017 08:13 Acesta este normalul,sau mai bine zis firescul!Asa trebuieste ,ca toate Organele Statului Abilitate cu putere de control sa procedeze in conformitate cu Legea si finctie de neregulile gasite sau conststae!ASTA. IN SITUATIA IN CARE POLITICUL DISPARE!Ok!
  • valentin 29 Aug, 2017 08:11 Sunt de acord,sa le facă lunar,la toți chiar și celor amendați o dată de 2 ori,altfel nu se va face un comert corect niciunde
  • Ecaterina Rusu 28 Aug, 2017 16:18 Asa se asigura o hrana sigura, controlata.Totul trebuie sa fie corect pentru a evita epidemii si imbolnaviri! Odata ce totul e bun, clientii sunt in siguranta! !!
  • Geanta DANIELA 28 Aug, 2017 16:15 Pentru a eradica mizeria si bataia de joc la care suntem supusi consider ca este nevoie de actiuni ,, in forta'' cum le numiti dumneavoastra.
  • Ioana iliescu 27 Aug, 2017 22:37 Ce ar vrea cei de sus?consumatorii de rand sa manance toate mizeriile pe bani multi ,sa nu raspunda nimeni de toxiinfectii alimentare fara numar,si domnii patroni sa stea bine merci cu buzunarele doldora?Din pacate,o sa le bage pumnul in gura organelor de control,au si inceput si noi toti ,nu luam atitudine,ne rezumam doar la a citi...inca o stire.