Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Vă este teamă să ieşiţi din casă seara, în Constanţa?

ro

30 May, 2016 00:00 9876 Marime text


Constănţenii se pregătesc să iasă în stradă? După moartea Adrianei Farcaş, femeia ucisă vineri noaptea, cu 11 lovituri de cuţit, în chioșcul de ziare aflat în stația de autobuz de la Delfinariu, pe internet a fost postată o petiţie online semnată de peste 1.200 de oameni.
 
Iniţiatorul acestei petiţii cere să se „facă dreptate“, cere „legi adevărate pentru criminali, violatori şi pedofili“, dar şi „muncă silnică până la epuizare!“.
 

„Nu mai suntem de acord să le oferim condiţii de detenţie pe banii noştri! Vrem să faceţi aceste lucruri fără ca noi să fim nevoiţi să ieşim în stradă! Arătaţi-ne că aveţi suflete şi că vă iubiţi familiile! Daţi-ne dreptul de a trăi fără frică!“, se mai arată în petiţia online.

 
Revenind la moartea Adrianei Farcaş, femeia a fost ucisă pentru un pachet de ţigări. Se pare că autorul a fost fugărit de mai mulţi martori civili, însă fără succes.
 
Nu s-a precizat nimic despre o posibilă prezenţă a vreunui poliţist (local ori naţional) ori a vreunui jandarm.

Sondajul s-a încheiat pe data de 5 iunie 2016
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dumitru 07 Jun, 2016 23:12 Ce facem cu persoanele care consumă băuturi alcoolice în preajma magazinelor mega image, carrefour, etc. la cele de cartier mă refer de unde mai trimiți copilul să ia o pâine și nu vrea să meargă de frica acestor băieți de cartier. Ce face poliția ? Nu pot aplica amenzi?
  • Elena 30 May, 2016 16:20 Ne este frica si ziua uneori nu numai noaptea!
  • florin 30 May, 2016 09:47 Unele firme chiar sunt degeaba pentru ca sunt firme fantoma. Eu lucrez ca agent paza am fost agresat de catre un hot am chemat politia au venit in 15 Min desi am sunat la 112 cand au ajuns agentul si jandarmul mi-au spus sa merg la sectia 2 sa fac plangere. Am mers a doua zi si mi s-s zis ca nu pot depune plangere pentru agresiune pana cand cineva din conducerea magazinului nu depune plangere pentru furt. Asa ca numai are rost sa vb de politia romana ca ei oricum nu tin cu noi
  • Nasta Vanghele 30 May, 2016 07:17 Nu mai avem Militia de dinainte de 1989 cind ne dadea o siguranta si ziua si noaptea in localitati ! Trebuie sa schimbam Constitutia in asa fel sa fie pentru cetateni, nu sa favorizeze aceste acte ale salbaticilor, alcoolicilor, pedofililor, obsedatilor sexual; revenirea la pedeapsa capitala este necesara, in conditiile noii "ordini" mondiale si europene. Prea multe firme de "securitate" care nu fac decit sa consume : masini, tehnica, echipamente, etc, fara eficienta.