Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Sunteţi mulţumiţi de felul în care arată şcoala unde învaţă copilul dumneavoastră?

ro

12 Sep, 2016 00:00 4515 Marime text
Astăzi începe noul an şcolar, 2016-2017. Prima zi de şcoală reprezintă pentru unii elevi un moment de bucurie, de emoţie, de întâlnire sau reîntâlnire cu profesorii şi colegii. Pentru alţii, prima zi de şcoală este un motiv de tristeţe, deoarece se vor întoarce în şcoli care nu au fost reabilitate, care nu au autorizaţii sanitare de funcţionare sau avize emise de ISU „Dobrogea“.
 
Prima zi de şcoală la Constanţa începe şi cu noi manageri la unele instituţii de învăţământ. Unii au fost mutaţi la conducerea altor şcoli, altora nu le-a fost prelungită detaşarea. Prima zi de şcoală va începe cu şedinţe ale părinţilor, la care aceştia vor fi informaţi sau nu cu privire la colectarea fondului şcolii şi a fondului clasei!
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu următoarea întrebare:

Sondajul s-a încheiat pe data de 18 Septembrie 2016 
Vă invităm să ne trimiteţi, într-un comentariu, sesizările dumneavoastră cu privire la problemele cu care se confruntă unitatea şcolară la care învaţă copilul dumneavoastră.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gigel 12 Sep, 2016 17:45 cum sa fim multumiti cand clasa o renovam noi, parintii, ca arata ca dupa bombardament, iar markere , bureti, copiator, paza, etc platim tot noi, dar la toalete NU exista nici sapun, nici hartie igienica???? mizerie, praf, aglomeratie ( 30 de elevi in clase).... asta e scoala sec XXI ? si cica suntem europeni....