Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Sunteţi mulţumiţi de cum decurg acţiunile de dezinsecţie în municipiul Constanţa?

ro

04 Jul, 2016 00:00 5077 Marime text
 

Peste două milioane de lei încasează, doar în acest an, firma Allchim Co SRL pentru acţiunile de dezinsecţie şi deratizare. În 2009, municipalitatea concesiona acest serviciu pentru Constanţa şi staţiunea Mamaia pentru o perioadă nu mai mică de 25 de ani. Perioada de derulare a contractului „Serviciul public de dezinsecţie, deratizare şi tratamente fitosanitare în municipiul Constanţa“, în valoare de 43.084.626,50 de lei fără TVA, a fost ulterior micşorată, astfel că se va încheia în decembrie 2017.
 
Nemulţumirile la adresa Primăriei şi a firmei care se ocupă de dezinsecţie nu au contenit să apară, oamenii fiind exasperaţi de ţânţarii care nu le dădeau pace în spaţiul public. Deşi acţiunea de dezinsecţie a început încă de pe 22 iunie, abia de săptămâna trecută lucrătorii au început să îşi facă datoria mai cu sârg. Dar rezultatele încă se lasă aşteptate.
 

„Am primit nenumărate sesizări din partea constănţenilor. Îmi pare rău pentru disconfortul pe care l-au resimţit în ultima perioadă. Ceea ce am făcut deja se pare că trebuie să facem mai bine“, a declarat, în contextul unei conferinţe de presă, primarul Decebal Făgădău.

 


Sondajul de opinie s-a terminat în data de 10.07.2016
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Irimia 04 Jul, 2016 14:29 Si cu puricii cum facem ? E plin in zona far pe 1 mai
  • Andreea 04 Jul, 2016 09:36 Subiect: Dezinsectie. Dezinsectia pe Str. Corbului, nr. 1 s-a facut la ora 01:30, cred ca s-a dorit o trezire a oamenilor si animalelor pentru ca nu pot numi dezinsectie ce a facut angajatul insarcinat cu aceast lucru, mai exact, in loc sa stropeasca gardurile vii care erau in staga si in dreapta lui, iarba, acesta a preferat masinile parcate.