Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Sunteţi mulţumiţi de activitatea Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa?

ro

11 Jul, 2016 00:00 9415 Marime text


În ultimul timp, tot mai mulţi constănţeni reclamă sistemul de sănătate: condiţiile din unităţile sanitare, atitudinea cadrelor medicale sau serviciile Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa. Cotidianul ZIUA de Constanţa a publicat, în mai multe ediţii, articole în care prezenta nemulţumirile constănţenilor ce s-au confruntat cu probleme din sistemul public de sănătate.
 
Sondajul s-a încheiat în data de 18.07.2016

Citeşte şi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Stere 13 Jul, 2016 10:53 La urgenta am stat de la 9 seara pana la 9 dimineata cand a si internat o pe bunica mea ,de la 5 dimineata au tras de timp ca sa vina schimbu de tura,este foarte trist ce se intampla acolo,am intalnit la urgente si pe sectia unde a fost inernata bunica mea oamenii care nu au acceptat banii si mi au oferit detalii despre starea ei..la urgente o doamna doctor mai micuta de inaltime si mai plinuta care nu a acceptat nimic iar pe sectia de gastro unde a fost internata o infirmiera si asistenta turcoaice care la fel de dragute au fost si la fel am dat peste infirmiere si asistente care nu dadeau 2 banii si nu stiu ce cauta acolo sa lase alti oamenii care isi iubesc meseria si o fac cum trebuie.Din pacate bunica mea a murit s a intamplat Duminica si nu o puteam scoate de la morga deoarece nu era niciun medic specialist pe sectia ei care sa imi dea semnatura,erau doar medici rezidenti care nu aveau drept de semnatura.Asta e sistemu cu care ne confruntam din pacate.
  • Mihai 13 Jul, 2016 10:42 In primul rand "felictari" moderatorilor care stiu sa accepte doar comentarii in care oamenii se plang. Este al 3lea comentariu pe care il las! Daca si pe asta il stergeti puteti sa stati asa cum sunteti. In al 2lea rand daca la urgenta ar ajunge cei care chiar au nevoie de urgenta poate nu ar mai fi situatia de acum. Dar atata timp cat la urgenta vin si persoane care se prezinta pentru o bamnala durere de cap sau pentru o diaree nu stiu ce asteptati. Vreti sa fiti tratati ca afara platiti ca afara si incepeti sa va comportati ca afara. Dar atata timp cat in spiutal sunt "internati" (sau mai bine spus adusi de cei din familie) bolnavi care sunt pe moarte doar pentru a nu muri acasa ca nu are nimeni timp sa stea cu batranul / batrana nu stiu de ce va plangeti. Incepeti sa actionati si o sa vedeti si schimbari. In schimb sondajele de genul nu reflecta decat o parte a problemei. Sunt curios de ce domnul / doamna care a propus sondajul nu a mers o zi in urgenta sa vorbeasca cu personalul de acolo si sa intrebe daca sunt de acord oamenii cu modul in care este tratat personalul din urgenta.
  • Alina 13 Jul, 2016 10:10 Nu sunt mulțumită de loc,stai cu orele acolo,si nu puține ore
  • Un om de bun simț 12 Jul, 2016 19:52 Am ajuns cu tatãl meu la urgență la ora 18.39 și a fost internat a doua zi la ora 05.30 . Deși în stare foarte gravă și cu anemie ( hemoglobina 4 ) , neputându-se deplasa la grupul sanitar , am fost îndepărtat în repetate rânduri de oamenii de la firma de paza de lângã bolnav, în condițiile în care personalul medical îmi dãdea acceptul de a fi însoțitor , numărul infirmierelor fiind insuficient ( 2 ) , raportat la numărul de bolnavi. Haos total !!!! Cum se poate numi serviciu de urgență avâd în vedere faptul cã un bolnav stã în medie cam o orã și jumătate sã fie preluat și ore întregi pânã sã ajungã " pe etaj " ?!?? Nu pot spune a cui e vina , dar în nici un caz nu cred cã oamenii care vin acolo o fac din plãcerea și nu cred cã este uman sã fie ținuți în fața ghiseului de primiri urgențe precum vitele în staul .😞
  • fara nume 12 Jul, 2016 16:59 Constat cu tristețe că știm doar să criticăm. Părerea mea e că nu avem suficiente spitale, sau unități de primiri urgențe. Respect pentru cei ce lucrează în Urgențe la Spitalul Judetean.
  • fara nume 12 Jul, 2016 16:13 Am ajuns cu tatal meu in urgenta cu dureri puternice in piept deoarece facuse un infart .Trec peste partea ca personalul medical l-a lasat sa zaca in agonie cu dureri vreo 30-40 minute,nici nu l-au diagnostificat corect ,tanarul cardiolog din urgenta a zis ca nu are nimic la inima si ceilalti destepti au zis ca are abdomen acut.. In fine am stat in urgenta de la orele 18 pana la 05.00 dimineata, deoarece se certau medicul cardiolog cu medicul de la boli interne ptr ca nu vroia sa-l inerneze nici unul pe sectia unde isi desfasurau activitatea. Bine ca au paza(niste creier mic si palma lata ) care sa te dea afara sa nu vezi incompetenta nesimtirea si necinstea celor din sp jud.
  • fara nume 11 Jul, 2016 14:52 Mai bine mori cu zile decat sa te inbolnavesti si de nervi ca nu te baga nimeni in seama ai pile si bani te baga in fata nu stai la rand si mai vin si isi fac si analize gratuit chian daca nu e o urgenta
  • rodica 11 Jul, 2016 11:20 Am ajuns la urgenta spitalului judetean cu o criza f.puternica de astm bronsic,respiram doar 10%,si dupa 2 ore de asteptat mi s-a spus ca eu nu reprezint o urgenta si daca vreau sa astept bine daca nu pot sa plec. Am mai ajuns odata acolo cu o urticarie pe tot corpul ,mai aveam putin si intram in şoc anafilactic si la fel mi s-a spus ca nu prezint o urgenta,nu este admisibil asa ceva
  • Monica 11 Jul, 2016 08:00 In primul rand doamnele de la primiri urgente au o viteza si o rabdare de iti vine sa fugi, in al doilea rand chiar daca ai venit cu ambulanta nu te baga nimeni in seama, trebuie sa fi nesimțit si sa te certi cu ele ca lesini in fata usii.In al treilea rand parca nu sunt doctori nu stiu cum sa consulte un pacient , pun o gramada de întrebări care nu au nici o legatura cu pacientul.Si in ultimul rand se invart una dupa alta si pierd timpul si viata pacientului.