Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Sunteți de acord cu felul în care au fost cheltuiți, de către Asociația Litoral - Delta Dunării, banii proveniți din taxa de promovare a stațiunii Mamaia?

ro

02 Jun, 2015 00:00 2259 Marime text

Asociaţia Litoral - Delta Dunării vine, astăzi, în faţa Consiliului Local Municipal Constanța, pentru a da socoteală cu privire la banii colectaţi prin intermediul taxei de promovare a staţiunii Mamaia. Mai exact, asociația trebuie să explice cum anume a cheltuit aceşti bani, având în vedere faptul că 80% din banii care provin din această taxă iau drumul asociaţiei şi doar 20% merg la administraţia publică locală. E pentru prima dată când asociaţiei conduse de Corina Martin i se cere public să explice cum sunt direcţionaţi aceşti bani.

În 2013 și 2014, asociația condusă de Corina Martin a încasat 1.800.000 de lei, sumă din care a cheltuit, până în prezent, 1.328.079,29 de lei. Banii au fost direcționați către diverse campanii și târguri de turism din țară și din străinătate, către evenimente organizate cu ocazia deschiderii sezonului estival, de 1 Mai, dar și către controversata campanie Mamaia Style, considerată de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării sexistă și discriminatorie.
 
Mai multe detalii despre modul în care au fost cheltuiți banii de către Asociația Litoral - Delta Dunării puteți afla citind materialul „EXCLUSIVITATE. Cum a cheltuit Asociația Litoral - Delta Dunării aproape 300.000 de euro din banii încasați pentru taxa de promovare a stațiunii Mamaia (document)“
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează un sondaj de opinie cu următoarea întrebare:
 
Sondajul s-a încheiat pe data de 09.06.2015
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii