Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Sunteţi de acord ca RADET Constanţa să înceapă livrarea agentului termic?

ro

12 Oct, 2015 00:00 4172 Marime text


 La sfârşitul săptămânii trecute, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu şi un cod galben de intemperii, care afectează aproape toată România.
 
La Constanţa, temperaturile au scăzut simţitor, iar ploaia nu mai conteneşte. Potrivit legii, furnizarea agentului termic ar trebui să înceapă după ce trei nopţi la rând temperaturile în termometre scad sub 10 grade Celsius. Reamintim că, la Constanţa, abonaţii RADET plătesc câte 383,20 lei pentru o gigacalorie.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează următorul sondaj de opinie, cu întrebarea:


Sondaju s-a încheiat pe data de 18 Octombrie 2015
Aşteptăm să ne împărtăşiţi opiniile dumneavoastră şi printr-un comentariu, păstrând, desigur, o notă decentă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 14 Oct, 2015 08:19 Nu sunt de acord deoarece vom pati la fel ca anul trecut, temp.vor creste , vom sta cu ferestrele deschise iar factura lunii oct va fi fff mare.
  • Letitia 14 Oct, 2015 07:46 Trebuie putina caldura, asta este situatia.Sunt oameni cu copii mici, sunt probleme de sanatate.Dar s a stabilit costul gigacaloriei?
  • catalin 14 Oct, 2015 07:02 Bai fratilor...asa s-a intamplat si in anii trecuti...a venit un val de temperaturi mici si dupa cateva zile au revenit temperaturi mai mult decat comode iar RADET nu a mai oprit furnizarea si statram cu geamurile deschise ca muream de cald in casa!cei cu copii mici sa isi faca o temperatura ok in camera copilulii cu o alta sursa!nu pot plati agent termic 30 apartamente dintr-o scara pt un sg ap care are nevoie!eu ma incalzesc cu aparatul de aer conditionat zilele astea so credeti-ma ca va fi clar mult mai ieftin decat daca platesc agentul termic al radetului!iar cel sai cea care vb de "bosorogi" gandeste-te la parintii tai daca nu ar avea posibilitati!ca sa nu mai spin ca modu in care ai pis problema spune multe despre tine!o zi buna
  • Costin Baluta 14 Oct, 2015 03:46 NU este necesara inceperea livrarii agentului termic,deoarece temperaturile sint destul de ridicate si ziua,dar si noaptea!Mai incolo...om trai si-om vedea!Deocamdata NU!
  • Cosmin Dobrescu 13 Oct, 2015 20:07 Incalzirea cu un AC cu inverter este MULT mai ieftina decat RADET ... nu prea inteleg cum ... dar este adevarat.Asadar, NU as dori sa se inceapa livrarea de caldura ...
  • Catalin 13 Oct, 2015 12:57 Decat sa achite o factura msi mare la intretinere, pentru caldura, constantenii voteaza sa ne omoare copii mici. Am uitat cu toții ca viata n-are pret?
  • Tiberiu 13 Oct, 2015 09:22 Mai bine RADET-ul ar da drumul la debransari. Dintr-un bloc de 15 apartamente au mai ramas 4 apartamente conectate la RADET si tot noi cei cu centrale termice platim "incalzire spatii comune" , cand de fapt la un calcul simplu reiese ca noi incalzim acele spatii.
  • Dan BN14 13 Oct, 2015 07:46 Cine nu vrea caldura sa-si inchida caloriferele si gata.Ptr cei cu copil mic(eu am o fetita de o luna si cateva zile) sa dea drumu la caldura.eu de aprox 10zile stau cu un calorifer electric in camera copilului si mai dau drumu si la AC pe caldura ptr celelalte camere. Ptr boșorogii care se vaita ca au pensii mici si stau prin mall sa nu consume caldura/curent...dar se duc la casa de schimb Balcan sa cumpere/vinda 10mii euro...sa taca dracului din gura si sa nu se mai vaite!!
  • adrian 13 Oct, 2015 02:54 E necesara distribuirea agentului termic cât mai curând , trebuie să vă gândiți că sunt multe familii cu copii mici , de exemplu eu am un copil de 1 an si 6 luni. În apartament este foarte frig .
  • nicoleta 12 Oct, 2015 22:16 Mai bine dăm bani pentru căldură decât pe medicamente, nu?
  • fara nume 12 Oct, 2015 20:56 Constanteni nu va mai debransati primaria ,,promite" ca facturile la incalzire vor fi mai mici decat cele pentru centrale de apartament. Vorbe, vorbe....
  • fara nume 12 Oct, 2015 20:16 Temperaturile inca sunt ridicate. Nu se impune livrarea agentului termic. Nu stiu cum se intampla in Constanta de avem unul dintre cele mai ridicate, daca nu cel mai mare, costuri ale agentului termic. Ar trebui ca rganele statului sa controleze RADEt-ul dar si primaria. Undeva pe acolo sunt contracte frauduloase
  • zzzzzzzzzzzzz 12 Oct, 2015 17:12 ar cam trebui să nu stam in frig că nu se dă subvenție anul aceste ar fi bine să se dea la toți acest ajutor. persoanele care au ap. cu 3 camere sint două persoane nu pot să achite intreținerea să-și rezolve situația financiară nu să ii plătească primăriile mai mult de jumătete din valoarea intrețineriș . va ror să inpuneți asociațiilor de proprietari această propunere. vrea confort să plătească nu să ii țină alți in spinare.
  • fara nume 12 Oct, 2015 15:43 Nu cred ca este cazul sa se inceapa livrarea agentului termic, pentru ca vor veni temperaturi mai ridicate si dam caldura afara pe fereastra, asa cum s-a intamplat de nenumarate ori.