Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Staţiunea Mamaia, nepregătită pentru noul sezon estival, cred 76% dintre respondenţi

ro

09 May, 2016 00:00 2417 Marime text


La sondajul de opinie lansat de cotidianul ZIUA de Constanţa pe data de 6 mai, cu întrebarea „Credeţi că staţiunea şi plajele din Mamaia sunt pregătite pentru sezonul estival“, au participat 142 de persoane. Dintre acestea, 76% consideră că staţiunea şi plajele din Mamaia nu sunt pregătite pentru noul sezon estival, în timp ce restul de 24% au răspuns afirmativ. 
 
Sezonul estival, oficial, a început pe 1 mai. Totuşi, staţiunea Mamaia încă se pregăteşte pentru valurile de turişti care vor veni pe litoralul românesc. Pe undeva se mai lucrează, pe altundeva se mai vopseşte un gard, iar câinii leneşi se plimbă pe plajele încă pustii. Să nu uităm şi de gunoaiele lăsate prin staţiune de agenţii economici care s-au grăbit să deretice la ei în curte.


 
Deşi la o întâlnire (din luna martie) a reprezentanţilor Primăriei Constanţa cu agenţii economici din Mamaia s-a vorbit despre faptul că pe data de 20 aprilie staţiunea va fi gata pentru începerea sezonului estival, iată că lucrurile nu stau aşa.
 
Mai mult, în aprilie, la Constanţa s-a aflat într-o vizită de lucru ministrul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri, Costin Borc. Acesta s-a întâlnit cu reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi din turismul de pe litoral. „Cred că o imagine globală şi un management al destinaţiei litoralul românesc ar fi benefice pentru noi toţi. Sunt probleme legate de relaţia dumneavoastră cu autorităţile locale. Acestea pornesc de la planuri urbanistice, autorizaţii de construcţie, până la acte de control. Sunt multe fricţiuni“, declara ministrul.

Citeşte şi Sondaj de opinie Credeţi că staţiunea şi plajele din Mamaia sunt pregătite pentru sezonul estival?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii