Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Constanţa caută primar. Cu cine aţi vota dacă mâine ar fi alegeri locale?

ro

05 Oct, 2015 00:00 5734 Marime text


Doar câteva luni ne mai despart de ziua în care va trebui să alegem cel mai potrivit om pentru a ocupa funcţia de primar al Constanţei. După demisia (neaşteptată) a lui Radu Mazăre, fotoliul de „conducător suprem“ al Primăriei a devenit un trofeu ţintit de o suită impresionantă de politicieni. De stânga, de dreapta, independenţi, ei s-au avântat să spună că vor candida sau au fost propuşi drept candidaţi viabili pentru scrutinul electoral local.
 
Dacă până acum sondajele s-au adresat, pe rând, celor cu simpatii de dreapta şi celor cu simpatii de stânga, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează o nouă provocare. De această dată, îi trecem pe toţi posibilii viitori candidaţi pe o listă comună (în ordine alfabetică). Aşadar, pentru a da o tuşă finală tabloului de ansamblu asupra viitorului scrutin, ZIUA de Constanţa lansează un sondaj de opinie, adresând următoarea întrebare:

Sondajul s-a încheiat pe data de 12 octombrie 2015
Aşteptăm să ne împărtăşiţi opiniile dumneavoastră şi printr-un comentariu, păstrând, desigur, o notă decentă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • musonul 11 Oct, 2015 12:04 De departe, cel care se califica in batalia pentru Primarie este CHITAC Vergil, rectorul Academiei Navale! Trebuie sa intelegem ca a vemit vremea sa alegem un primar care sa ne reprezinte si care sa fie un model pentru comunitate! A venit vremea ca intelectualii acestei urbi sa stranga randurile si sa voteze un intelectual rasat, care are viziune si coerenta in fapte! Sa-i lasam pe ceilalti in continuare sa invarta micii pe gratar sau sa vanda carnati, iar noi sa fim solidari cu stiinta si inteligenta! Daca vrem sa fim respectati in comunitatea noastra, a venit vremea sa facem singura alegere: CHITAC Vergil!
  • Constantean 10 Oct, 2015 15:37 Un om deosebit, un lider adevarat, un caracter/personalitate puternica, experienta vasta : Contraamiral de flotila Prof. univ. Dr. ing. Vergil Chitac ! Il recomand cu cea mai mare placere pentru pozitia de primar al Constantei, deoarece el este sigur cel mai demn de aceasta pozitie ! Un om care inspira incredere si decenta maxima.
  • Constantean 08 Oct, 2015 15:44 Caracterul omului este cel mai bun indicator al comportamentului sau. Asa ca eu votez Vergil Chitac, rectorul Academiei Navale. Este onest si competent. Un adevarat lider.
  • Constanta Noastra 07 Oct, 2015 21:24 Ce ziceți de un independent ? Ne-am săturat de marionete! Ne-am săturat de filfizoni. E cineva ce nu are un partid în spate ??
  • Mihai 07 Oct, 2015 15:07 Doar un profesionist precum Claudiu Palaz, poate face treaba la Primaria Constanta, acesta a demonstrat in calitate de prefect ca poate fi un bun administrator. Are experienta si s-a luptat cu gruparea Mazare-Constantinescu. PALAZ PRIMAR!
  • valeria 06 Oct, 2015 19:50 L-as vota pe cel care ar avea grija si de trotuarele din oras,au ajuns necirculat.Locuiesc pe b-dul Tomis,intre Victoria si Dacia,au facut un sant in putinul loc care ramane pentru pietoni,restul esre ocupat de masini parcate, nu l-au pavat,vine iarna ,asa ramane pana la vara cel putin. Asa ca aviz celor ce doresc sa fie votati,aveti grija si de pietoni,nu mai avem pe unde merge de gropi si santuri si masini parcate.
  • marian 06 Oct, 2015 19:41 Roman Fabian
  • mihai 06 Oct, 2015 17:30 DUMITRU BADRAGAN
  • Adrian Constantin 06 Oct, 2015 10:54 Avem nevoie de un profesionist! Avem nevoie de un caracter puternic care sa stie ce are de facut din primul moment in care intra in primarie. Avem nevoie de un lider, avem nevoie de unul care sa cunoasca administratie. Iar sa pierdem din anii nostri cu toti nestiutorii???
  • Marian 06 Oct, 2015 08:29 Operatori PC Cautam operatori PC, care sa se alature echipei noastre. Oferim si solicitam seriozitate maxima. Conditii necesare : - calculator + internet + cunostiinte minime de operare. Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare. Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii prezentate pe mail. Atata timp cat cititi cursurile, o sa gasiti raspunsurile la toate intrebarile . Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: marianpirciu@yahoo.com marianpirciu56@gmail.com
  • vicentiu sandu 05 Oct, 2015 22:42 Vlad Tepes
  • Ghita Alexandru 05 Oct, 2015 20:14 O persoana sobra, verticala si responsabila. Cred ca va fi un lider in sluba tututor Constantenilor si va aduce o schimbare in bine Constantei. Succesul, responsabilitate si devotamentul aratat pana acum in functia ocupata se vor transpune sigur si intr-o viitoare postura! De aceea am ales : Vergil Chitac!
  • Ramona 05 Oct, 2015 20:06 Virgil Chitac: mare om, mare caracter!