Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeţi că Sevil Shhaideh, propusă pentru funcţia de premier al României, este o alegere potrivită?

ro

27 Dec, 2016 00:00 3818 Marime text
Sevil Shhaideh este propunerea de premier pe care PSD-ALDE a înaintat-o săptămâna trecută preşedintelui Klaus Iohannis la consultările de la Palatul Cotroceni, conform anunţului făcut de Liviu Dragnea.
 
Preşedintele PSD a spus că pe Sevil Shhaideh o recomandă pentru această funcţie „capacitatea de muncă, ştiinţa administraţiei, viziunea de dezvoltare”, dar şi cunoaşterea „activităţii tuturor ministerelor”.
 
Sevil Shhaideh, născută pe 4 decembrie 1964, a absolvit în anul 1987 Academia de Ştiinţe Economice, Facultatea de Planificare Economică şi Cibernetică. În 1995, a obţinut calificarea de expert în administraţia publică de la organizaţia USAID din Washington. De la aceeaşi organizaţie a primit, şase ani mai târziu, calificarea de manager ONG. Ulterior, în anul 2002, a devenit manager proiect, calificare atestată de Oracle University, iar în 2004, a primit calificarea de manager proiect de la PM Solutions România. Între anii 2005-2007, a urmat cursuri de master în Managementul Proiectelor de Afaceri la Universitatea „Ovidius“ din Constanţa, Facultatea de Ştiinţe Economice. Activitatea profesională a început-o în 1991, ca analist programator la Trustul pentru Mecanizarea Agriculturii Constanţa. În perioada 1991-1993, a fost manager sisteme informatice la Direcţia de Muncă şi Protecţie Socială a judeţului Constanţa.
 
Din anul 1993 până în 2007, a lucrat în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), având funcţia de director sisteme informatice. În perioada 2007-2012, a fost şef al Direcţiei Generale de Proiecte din CJC, precum şi coordonator al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR). Odată cu implicarea sa în activitatea UNCJR, a început şi colaborarea cu actualul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu următoarea întrebare: 


Vă invităm, de asemenea, să ne trimiteţi, într-un comentariu, şi părerea dumneavoastră pe această temă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii