Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeţi că Nicuşor Constantinescu este grav bolnav?

ro

12 Jan, 2015 00:47 5169 Marime text
După o absenţă de aproape nouă luni, Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), s-a întors la muncă pe data de 8 ianuarie. Asta, după ce judecătoarea Eleni-Cristina Marcu de la Curtea de Apel Constanţa a luat o decizie definitivă în dosarul în care preşedintele CJC este acuzat că nu ar fi asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa.
 
Cu toate că medicii nu riscau să îl trimită în țară pentru că „nu va fi apt să călătorească”, patru luni mai târziu, până destul de recent netransportabilul Nicuşor Constantinescu revine la muncă, la conducerea Consiliului Judeţean, ca şi când „aventura” americană nu ar fi existat.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa derulează un nou sondaj de opinie adresat constănţenilor şi nu numai, în care vă invităm să ne spuneţi părerea cu privire la faptul: „Credeţi că Nicuşor Constantinescu este grav bolnav?”.
 

Aşteptăm să ne împărtăşiţi opiniile dumneavoastră şi printr-un comentariu, păstrând, desigur, o notă decentă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gigi 16 Jan, 2015 07:16 Cand a trebuit sa dea socoteala la ceea ce a facut,subit a dat boala in el! Tipic tuturorcelor certati cu legea.....
  • alexe 13 Jan, 2015 23:31 nu este om sa nu aiba ceva probleme de sanatate la varsta lui N. Constantinescu, dar nicidecum nu sufera de bolile invocate numai sa se sustraga si sa amane prezentarea la instanta. A sperat ca iese Ponta presedinte si scapa de dosare,, dar...ghinion. Ponta nu stie cum sa scape de ale lui, in curand va incepe circul si pentru el.
  • gghas 13 Jan, 2015 21:04 In afara de ipohondrie, nu cred ca sufera de vreo boala.