Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeți că mediul de afaceri din Constanța va avea de suferit după demisia lui Radu Mazăre de la Primărie?

ro

24 May, 2015 22:59 2967 Marime text


Recent, o editură americană a dat publicității un clasament din care reiese că, la nivel național, Constanța ocupă locul patru pe lista celor mai bune orașe pentru afaceri.
 
În contextul actualelor schimbări din fruntea Primăriei Constanța, și aici referindu-ne la demisia lui Radu Ștefan Mazăre din funcția de edil-şef, există voci potrivit cărora oamenii de afaceri apropiați ai acestuia, dispuși să investească atât în municipiu, cât și în stațiunea Mamaia, și-ar putea anula proiectele. La polul opus se află cei care cred că demisia lui Mazăre de la Primăria Constanța poate reprezenta deblocarea unor investiții cu care fostul primar nu a fost de acord în trecut, din varii motive.  
 
Cum era de așteptat, părerile pe marginea subiectului sunt împărțite, context în care ZIUA de Constanţa lansează următorul sondaj de opinie, cu întrebarea:

Sondajul s-a încheiat pe data de 01 Iunie 

Aşteptăm să ne împărtăşiţi opiniile dumneavoastră şi printr-un comentariu, păstrând, desigur, o notă decentă.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • rrrr 28 May, 2015 12:02 in bine
  • ÔM. Popescu 25 May, 2015 21:07 Cred ca oeasul nostru se va schimba in bine. Se vor stopa constructiile pe spatiile verzi, se vor renova fatadele cladirilor istorice cel putin, vom vedea politisti peste tot care sa dea amenzi usturatoare celor care arunca gunoiul in strada, vor fi amendati cei care nu isi intretin spatiile ca de ex terenul fostului ITC, se vor curata incintele pietwlor dar si zonele din jur, etc