De-ale iernii
Evenimentele iernii in Constanta
21:12 21 02 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Sondaj de opinie Credeţi că ÎPS Teodosie ar trebui să se retragă din funcţia de arhiepiscop al Tomisului?

ro

31 Oct, 2016 00:00 26221 Marime text
Dosarul instrumentat de procurorii DNA Constanţa în care Înaltpreasfinţitul Teodosie este suspectat de luare de mită, dar şi de folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată, a plasat Arhiepiscopia Tomisului în lumina reflectoarelor, iar acum Biserica are parte de o publicitate cum probabil reprezentanţii ei nu şi-au dorit-o vreodată!
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu următoarea întrebare

Sondajul s-a încheiat pe data de 6 Noiembrie 2016

Vă invităm să ne trimiteţi, într-un comentariu, părerea dumneavoastră şi, eventual, sugestii pentru reprezentanţii administraţiei publice locale pe această temă.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

 • Daniel 24 Nov, 2016 18:42 Este un slujitor vrednic, cu siguranta. Latra diavolul acolo unde sunt oamenii lui Dumnezeu, asa sa intamplat mereu cu oamenii traitori.Faptele lui bune nu se vad, nu se aud pt. ca nu mai sunt ochi si urechi receptivi la Dumnezeu.
 • George 03 Nov, 2016 07:58 Ăsta nu-l slujește pe Domnul ci pe necuratul. La pușcărie
 • Dan 02 Nov, 2016 22:58 CINE NU A GRESIT SA ARUNCE CU PIATRA! Nu avem dreptul sa judecam, se stie ca exista un razboi pe fatza cu otodoxia, cu reprezentantii ei, de la cel mai mic pana la varful conducerii. Dar, exista un mare dar, parca prea multe se intampla in ultima vreme, preoti care dau bani cu camata, care umbla in masini de lux, care isi ridica case( a se citi vile in toata regula), care refuza sa faca o slujba de botez sau de inmormantare la acele persoane care nu au posibilitati financiare...unde este morala crestina?, milostenia? acuaztiile aduse Preainaltului vin sa intregeasca o opinie negativa vizavi de BISERICA, sincer ma doare acest fapt. Daca a gresit sa se retraga singur, DA sa se retaraga!, daca Nu este vinovat, sa ramana acolo, sa ne pastoreasca, iar cei care au dat cu noroi, Dumnezeu sa ii judece!
 • Elena 02 Nov, 2016 13:23 Categoric NU! Campania de discreditarea Biserii Ortodoxe, nu face bine poporului roman si asa greu incercat! Daca distrugem credinta, nu ne mai ramane nimic!
 • Adee 02 Nov, 2016 11:14 VREDNIC ESTE!!!!!! Rusine celor ce nu-si vad gunoiul din ochi dar arunca cu noroi in IPS TEODOSIE!
 • Dragos 01 Nov, 2016 15:20 Oare cind se va tine de juramintul care-l leapada de ce-i lumesc si-l va respecta pe acela de smerenie? Cei ce iau cu noua miini si dau saracilor ce nu le trebuie se pot numi in cel mai bun caz haiduci. Dar eu cred ca s-a dus de mult vremea lor. Spuneti nu Da hotarit si nu veti gresi
 • Gabriela 01 Nov, 2016 14:32 S-a terminat cu marii corupți ai țării și au ajuns la preoți??? Rușine!
 • David 01 Nov, 2016 12:08 Categoric NU! Acuzatia de luare de mita, NU exista! Decizia judecatorilor, pe baza unor dovezi filmate! Rusine acuzatorilor! Iar a doua acuzatie, ramane de vazut! Dar, daca se dovedeste ca este nevinovat si aici, cum va mai luati inapoi injuriile, vorbele grele si urate inapoi? Mai puteti reabilita un OM dupa ce i-ati distrus imaginea? Nu mai puteti si nici Nu mai vreti! De ce nu scrieti un articol despre binele care il face zilnic omul asta? De ce sustineti in continuare ca este cercetat pentru luare de mita, cand Nu este adevarat? Cine are de castigat din discreditarea Bisericii?
 • Mariana 01 Nov, 2016 11:20 Foarte concludent sondajul. Teodosie poate sa plece!
 • Athanasie Alexandru 01 Nov, 2016 11:10 I.P.S. Teodosie este un arhiereu vrednic de toată slujirea ! Foarte multi au fost ajutati de el . Nimeni nu stie ca la el la birou sunt zeci de oameni care sunt ajutati de el . Are grija de toti ca un Parinte de copiii lui . Rusine sa le fie acelora care-l vorbesc de rau pe Înaltul Teodosie si blestemati (Praful si pulberea sa se aleagă de toti cartitorii Înaltului Teodosie ) sa fie toti cei mai arunca cu pietre in Biserica si in acest Vrednic Ierarh ! Înalt Prea Sfinția voastră va vom susține pana la ceasul cel de moarte !
 • Adi 01 Nov, 2016 00:11 Pe IPS Teodosie l-am văzut slujind nu numai o dată,la 35 de grade cu plus,in timp ce noi mirenii stăteam bine mersi la umbră.desigur,asta nu-l face vrednic,ci faptele sale bune,care nu-s puține la număr.vrednic este!