Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeţi că FCSB ar avea câştig de cauză la TAS, în cazul contestării titlului de campioană al FC Viitorul?

ro

15 May, 2017 00:00 6415 Marime text
FC Viitorul este noua campioană a României la fotbal, istorica performanţă fiind realizată sâmbătă seară, la finele meciului câştigat la Ovidiu cu CFR Cluj. 
 
Echipa lui Gică Hagi a primit medaliile, tricourile şi trofeul cuvenite campionilor Ligii 1, însă FCSB, a doua clasată, nu este mulţumită cu ierarhia finală şi, prin vocea patronului Gigi Becali, a anunţat că va contesta la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) regulamentul din România şi, implicit, justeţea acordării titlului de campioană echipei constănţene.
 
FC Viitorul şi FCSB au totalizat la finele campionatului acelaşi număr de puncte, 44, iar trupa lui Hagi a avut câştig de cauză graţie rezultatelor directe mai bune din play-off, Liga Profesionistă de Fotbal argumentând că aceasta este prevederea regulamentară după care se departajează două echipe aflate la final la egalitate de puncte.
 
FCSB susţine însă că, într-o asemenea situaţie, contează toate partidele directe dintr-un sezon (atât din sezonul regulat, cât şi din play-off), capitol la care echipa lui Gigi Becali e în avantaj şi, prin urmare, ea trebuie să fie încoronată campioană.
 
În acest context, ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu întrebarea:
Sondajul s-a încheiat la data de 21 mai 2017

De asemenea, vă rugăm să ne transmiteţi, într-un comentariu, şi părerea dumneavoastră pe marginea subiectului propus.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Costa 17 May, 2017 20:33 HAGI a câștigat campionatul și suntem mândrii de el și de băieții lui !!! Restul e CANCAN !!!
  • Manea 17 May, 2017 13:39 Daca se vrea compararea tuturor meciurilor directe,atunci sa ramana punctajul din prima faza,nu injumatatit
  • SORIN 17 May, 2017 09:24 Nu credeti ca fotbalul se joaca in teren, cu arbitraj corect, ca orice sport, ca nu fostele glorii joaca in teren (felicitari pentru cel cea fost fotbalistul Hagi), ca impacarea cu Hagii nu se face oferindu-i campionatul? Apoi, intr-o tara in care politicul a hotarat si cine este presedinte la FRF SI LA LIGA NUMAI SPORT NU SE MAI NUMESTE FOTBALUL!
  • Garciu Tanase 15 May, 2017 15:26 Si Steaua si Viitorul sunt echipe romanesti...Viitorul a demonstrat ca un mare fotbalist a reusit prin munca si talent sa dea ROMANIEI o echipa tanara valoroasa care sa ne reprezin te in ELITA FOTBALULUI EUROPEAN...cum ar fi ca acest artist al balonului si acesti tineri fotbalisti sa fie descalificati...chiar ar fi o "treaba romaneasca"... ..