Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeţi că eleva de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“ care a vrut să facă videochat trebuie sancţionată?

ro

11 May, 2015 00:00 2471 Marime text

Zilele trecute, conducerea Colegiului Naţional „Mihai Eminescu“ din Constanţa a aflat că o elevă din clasa a XI-a a postat poze indecente pe un site erotic specializat în activităţi de videochat. „Este o elevă bună în clasa a XI-a, are o singură absenţă. Provine dintr-o familie modestă. Tatăl lucrează în Portul Constanţa, mama este casnică şi se ocupă de îngrijirea unui nou-născut în vârstă de şase luni“, ne-a declarat directorul adjunct al Colegiului Naţional „Mihai Eminescu“, Stelian Marinescu.
 
Ulterior, profesorii de la clasă au fost convocaţi în şedinţă şi au stabilit şi sancţiunea: eleva să fie mutată disciplinar la o altă unitate de învăţământ. „Decizia a fost luată în baza articolelor 153 şi 157 din Regulamentul de funcţionare a unităţilor din învăţământul preuniversitar“, a menţionat consilierul de imagine al unităţii şcolare, Bianca Ibadula. Cu toate că, ulterior, eleva a explicat că doar a avut intenţia de a face videochat, profesorii susţin că aceasta a adus un prejudiciu de imagine instituţiei de învăţământ. De altfel, astăzi, Consiliul Profesoral urmează să valideze propunerea cadrelor didactice de la clasa unde învaţă eleva.
 
Există însă şi voci care o susţin pe eleva în vârstă de 18 ani (deci este majoră). Aceasta învaţă la o clasă de Matematică - Informatică, are o medie mare şi doar o sigură absenţă.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează un sondaj de opinie cu următoarea întrebare:

Sondaju s-a încheiat pe data de 11. 05. 2015

Aşteptăm să ne împărtăşiţi opiniile dumneavoastră şi printr-un comentariu, păstrând, desigur, o notă decentă.

Citiţi şi

Profesorii nu o mai vor: Eleva de la „Mihai Eminescu“, „vedetă“ pe un site erotic, ar putea fi mutată la un alt liceu
 
Scandal sexual: Cum a ales o elevă de la Colegiul „Mihai Eminescu“ să facă bani din videochat

O elevă de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“, vedetă pe un site erotic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii