Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Constănţenii au votat pentru demisia ministrului Gabriel Oprea

ro

02 Nov, 2015 00:00 2856 Marime text


Bogdan Cosmin Gigină, poliţistul de 28 de ani de la Brigada Rutieră care a murit în seara zilei de 20 octombrie după ce s-a prăbuşit cu motocicleta într-o groapă săpată în mijlocul drumului, făcea parte din coloana oficială a vicepremierului pentru securitate naţională, ministrul de Interne Gabriel Oprea. Poliţistul deschidea dispozitivul care îl însoţea pe ministrul Oprea.

Vicepremierul Gabriel Oprea a susţinut o primă declaraţie de presă, la şase zile de la accidentul în care şi-a pierdut viaţa poliţistul din coloana sa oficială. Acesta a precizat că nu a folosit ilegal coloana oficială şi că nu a aflat că este un accident decât după ce a trecut de locul respectiv. În plus, Oprea a subliniat că maşina sa şi-a continuat drumul după ce unul dintre poliţiştii care s-au dat jos să cerceteze accidentul a făcut semn să meargă mai departe.


 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa a lansat pe data de 26 octombrie un sondaj de opinie, cu întrebarea: 
 
Credeţi că vicepremierul Gabriel Oprea ar trebui să-şi dea demisia?
 
La sondaj au participat 539 de cititori ai cotidianului ZIUA de Constanţa. Dintre aceştia, 76% au votat pentru demisia ministrului Oprea, în timp de alţi 24% au votat împotrivă.
 
Sondajul s-a încheiat la data de 1 noiembrie 2015.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii