Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 67% dintre respondenţi, nemulţumiţi de cum a împodobit administraţia locală oraşul Constanţa

ro

28 Dec, 2015 00:00 3129 Marime text
Beculeţele au fost instalate pe bulevarde, străzi principale şi străzi de legătură din zona centrală şi în cartierele Peninsulă, Poarta 6, Km. 4-5, Km. 5, Viile Noi, Tomis Nord, Faleză Nord, Palazu Mare, inclusiv în intersecţiile, sensurile giratorii şi intrările în oraş.

Pentru atribuirea contractului „Închirierea, instalarea, punerea în funcţiune, cât şi dezinstalarea produselor constând în instalaţii de iluminat ornamental festiv de sărbători 2015-2016 în municipiul Constanţa“, autorităţile locale au scos din vistierie 2.641.129 de lei, fără TVA.

În acest context, ZIUA de Constanţa a lansat, săptămâna trecută, sondajul de opinie cu întrebarea:

„Sunteţi mulţumiţi de cum a împodobit Primăria Constanţa străzile municipiului?“

Sondajul a fost încheiat pe data de 27 Decembrie 2015

La sondaj au participat 285 de cititori ai cotidianului ZIUA de Constanţa. Dintre aceştia, 33% sunt mulţumiţi în ceea ce priveşte împodobirea oraşului de către administraţia locală, răspunzând afirmativ la întrebarea noastră, în timp ce 67% au răspuns negativ.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihu 28 Dec, 2015 09:44 Un Craciun sarac in ornamente festive. Zona Tomis Nord, intre OMV si intersectia Tomis cu Aurel Vlaicu, nu exista pentru edilii orasului. I-as sfatui sa ia exemplu altor municipii care se respecta . Scuza ca Mazare a indatorat orasul nu tine ,chiar daca e adevarata! Sarbatori fericite