Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj Credeţi că ar trebui să demisioneze Guvernul Grindeanu pentru criza creată prin adoptarea OUG 13/2017?

ro

05 Feb, 2017 20:03 8500 Marime text
Situaţia încordată din politica şi societatea românească pune în mare dificultate guvernul condus de premierul Sorin Grindeanu. Ţara este scindată în continuare, chiar şi după abrogarea Ordonanţei 13. Sute de mii de manifestanţi din toată România spun că abrogarea trebuie urmată de demisia cabinetului Grindeanu. Pe de altă parte, susţinătorii PSD îşi declară sprijinul electoral pentru Executiv şi îi cer să reziste la solicitările străzii.

Deocamdată, premierul a solicitat ministrului Justiţiei o evaluare a activităţii şi a ministerului pe care îl conduce de la preluarea mandatului.

În contextul celor mai sus precizate, ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu întrebarea:

Sondajul s-a încheiat pe data de 12 Februarie 2017

 
De asemenea, dacă doriţi, vă rugăm să ne trimiteţi, într-un comentariu, părerea dumneavoastră argumentată, cu privire la tema propusă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dfbgvf 07 Feb, 2017 23:25 psd a cistigat alegerile.este un guvern legitim.trb lasat sa isi indeplinesca programul fie ca va convine fie ca nu.dreptatea nu se face cu pumnul intr-un stat civilizat.trb respectata majoritatea.
  • ATANASOAE SILVIA 07 Feb, 2017 04:59 Nu trebuie sa demisioneze!Ar insemna ca votul in Romania nu mai conteaza! Si pentru ei ar fi usor! Nu,sa faca ceea ce au promis!Noi am votat un program si-l vrem pus in aplicare! Voi,ce vreti in afara de ,,jos guvernul''?
  • CRIS 07 Feb, 2017 01:03 DEMISIA Guvernului Grindeanu , Liviu Dragnea SI TOT PARLAMENTUL SI PRESEDINTELE ROMANIEI
  • Maria 06 Feb, 2017 17:42 Bineinteles ca ar trebui sa demisioneze. Este un guvern corupt, provenit dintr-un partid cu o structura gen mafiota, nu se va schimba peste noapte. Ce credibilitate mai are acest guvern in fata poporului si cum ne va reprezenta el tara in lume, cand a fost criticat de strainatate pentru ceea ce a facut? Ei nu mai reprezinta nici macar interesele celor care i-au votat. Pentru ce sa mai ramana?! Ne-am saturat de lepra PSD de la Revolutie incoace. E vremea Invierii Romaniei!
  • Dan 06 Feb, 2017 11:20 Mai întâi si întâi ar trebui să se citească acea OUG. Si pe urmă să ne pronutam. În acest moment nu există in constituție "abuzu in serviciu "Pentru că, CCR a anulat acel art.si aveau termen 45 zile sa faca cum a spus CCR si nu sa facut iar dacă trece cele 45 zile acel art. Dispare din constituție deci abuzu in serviciu nu există. Asta sa si urmărit sa nu fie tras nimeni la raspundere pentru abuz in serviciu.
  • Dorinel Muja 05 Feb, 2017 21:19 Iresponsabilii nu au ce cauta in functii de conducere. Cei care au semnat sa plece.