Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Majoritatea participanţilor la sondajul de opinie cred că FC Viitorul va depăşi turul trei preliminar al Ligii Campionilor

ro

24 Jul, 2017 00:00 2596 Marime text
Campioana României la fotbal, FC Viitorul, intră în Liga Campionilor din turul trei preliminar, în care va întâlni campioana Ciprului, Apoel Nicosia, într-o dublă manşă. Turul se va juca pe stadionul central din Complexul Academiei Hagi de la Ovidiu, miercuri, 26 iulie, de la ora 21.00.
 
Sondajul s-a încheiat pe data de 23 Iulie 2017
În acest context, ZIUA de Constanţa a lansat sondajul de opinie cu întrebarea „Credeţi că FC Viitorul va avea câştig de cauză în dubla din turul trei preliminar al Ligii Campionilor?“. 65% dintre cei care au votat au optat pentru varianta „Da“, în vreme ce 35% sunt de părere că echipa constănţeană nu va depăşi această fază a întrecerii continentale inter-cluburi.
 
„Vom face multe surprize“, este de părere unul dintre cei care cred că FC Viitorul va trece de Apoel Nicosia. „Nici unu la sută“ şi „Clar nu va avea!“, sunt două păreri ale celor care nu-i dau campioanei României şanse de a ajunge în etapa următoare a Ligii, play-off-ul.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii