Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Luptă strânsă în PNL

ro

21 Sep, 2015 00:00 3263 Marime text
În săptămâna care s-a încheiat, cotidianul ZIUA de Constanţa a propus un sondaj de opinie prin care a dorit să testeze preferinţele cititorilor cu simpatii de dreapta pentru cea mai înaltă funcţie administrativă la nivelul municipiului Constanţa.

Sondajul s-a încheiat la data de 20 Septembrie 2015

Peste 1.500 de cititori au răspuns provocării, ei având posibilitatea de a opta pentru una dintre cele şapte variante propuse. În urma votului exprimat, clasamentul rezultat este condus de Robert Boroianu (23%), urmat la diferenţă de un procent de Vergil Chiţac şi de Christian Gigi Chiru (22%), locul trei revenindu-i lui Claudiu Palaz (16%). Topul preferinţelor este completat de: Mihai Tararache (6%), Mihai Petre (5%), Cătălin Anghel (4%) şi Iustin Fabian Roman (2%).

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • misu 24 Sep, 2015 12:31 Constanteni ,nu mai acordati vot celor care au demonstrat anterior ca nu au fost capabili sa desvolte acest oras ci dimpotriva lau daramat,astazi constanta fiind unul din orasele cele mai urate .Nu va lasati manipulati de aceste exemplare reprezentative ale neputintei ,oameni incapabili depasiti de timp si de solicitarile orasului nostru.