Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:34 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Credeţi că lansarea paginii de Facebook a Primăriei Constanţa va eficientiza relaţia dintre cetăţeni şi administraţia locală?

ro

03 Dec, 2014 11:44 5407 Marime text


Primăria Constanţa va avea o pagină oficială de Facebook. Anunţul a fost făcut chiar de primarul Radu Mazăre.


Potrivit edilului-şef, pe noua platformă social media, angajaţii instituţiei vor putea interacţiona cu cetăţenii, pentru ca problemele acestora şi ale oraşului să poată fi mai uşor soluţionate.
Radu Mazăre a recunoscut că s-a convins de puterea Facebook-ului în România după cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. „Ştiam ce important fusese Facebook-ul în Turcia, Egipt, Siria, Kiev. După ce am văzut ce s-a întâmplat la alegeri, mi-am dat seama că este o platformă care nu mai trebuie ignorată“, a afirmat Mazăre în cadrul şedinţei pe care a avut-o cu angajaţii din Primăria Constanţa, în care le-a prezentat noua sarcină de serviciu: să stea pe Facebook. În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează un sondaj de opinie, în care vă invităm să ne spuneţi opinia dumneavoastră cu privire la utilitatea paginii de Facebook a Primăriei Constanţa. Aşteptăm să ne împărtăşiţi opiniile dumneavoastră şi printr-un  comentariu, păstrând, desigur, o notă decentă.



Sondajul s-a încheiat la data de 09.12.2014
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Viviana 09 Dec, 2014 12:06 Cred că prin această acțiune se dorește de fapt manipularea constănțenilor. Pensionarii s-au săturat de expiratele care le erau distribuite în anumite condiții, iar ceilalți încă mai pot fi manipulați. Cel puțin așa crede edilul. Dar... S-ar putea să fie doar o simplă frecție la piciorul de lemn al edilului, această pagină de FB.
  • florin 09 Dec, 2014 11:00 Primaria nu mi-a raspuns la nici un mail pana acum , vredeti ca o sa raspunda facebook?
  • Voinea Daniel 09 Dec, 2014 07:07 Pagina de Facebook,va avea acelasi efect ca pagina Primariei sau adresele de mail,unde...numai eu m-am adresat de nenumarate ori...fara vreun efect.Nu citeste nimeni,deci.
  • dache 08 Dec, 2014 19:36 da sa se infiinteze ce va-ti pus in gand ,dar diversificati, aria problemelor pe care doresc constanteni sa le aduca la cunostiinta primariei si cel mai important este sa se dea atentie ,de deasemenea propuneri am mai vazut dar ........... un exemplu este chiar abordarile pe care le-am facut eu la adresa primariei.nu cer nimic personal dar mai multa atentie curateniei constantei nu ne face rau la nimeni, eu fac in fata blocului meu dar cu o floare nu se schimba nimic in aspectul orasului nostru .avem destui care primesc ajutor social, care este aportul lor pentru acesti bani ?pana la urma sunt platiti din impozitul si taxale pe care si eu ca pensioner le platesc
  • Popescu Ion 08 Dec, 2014 13:53 Eu sunt foarte sceptic !! Nu cred ca cineva va citi comentariile acestea !!