Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aţi fost afectat în ultima lună de avariile şi lucrările RADET?

ro

14 Nov, 2014 00:00 4850 Marime text
De când vremea rece a început să îşi intre în drepturi, constănţenii ar fi trebuit să beneficieze de căldura furnizată de RADET. Ar fi trebuit, căci, în multe dintre cartierele Constanţei, avariile sunt la ordinea zile, astfel că, pentru mulţi, caloriferul nu este decât un obiect în plus de mobilier în casă. Cotidianul ZIUA de Constanţa a arătat care sunt zonele unde aceeaşi avarie s-a perpetuat de la începutul lunii şi până acum, fără ca lucrările pe care RADET susţine că le-a întreprins să aibă vreo finalitate. Constănţenii s-au săturat să mai stea în frig, mai ales că vremea călduroasă şi zilele însorite sunt departe.
 

Vă invităm să ne lăsaţi şi un comentariu cu privire la situaţia dumneavoastră, în cazul în care sunteţi afectat de avariile RADET, specificând şi zona în care locuiţi. De asemenea, vă adresăm rugămintea de a păstra civilizat tonul discuţiei şi de a nu folosi un limbaj licenţios.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • IANCU ELENA 08 Dec, 2014 16:37 Nu avem apa calda nu stiu ce se intimpla in zona de Sud Poarta 6 PUNCTUL TERMIC LINGA lICEUL DE MARINA tot timpul avem probleme cu apa calda Blocul FE7 nu ajunge apa calda foaarte rar putem sa facem baien nu mai vorbesc de dus nici vorba
  • ionut 24 Nov, 2014 10:20 nu exista zi si culmea mai ales cand vine frigul sa nu se intample ceva: ori apa calda ori caldura. in zona dionisie cel mic nr 49 la blocuri aproape zilnic sunt probleme mai ales in perioada de iarna cand e frig afara se opreste caldura cate 2-3 zile in conditiile in care afara sunt sub 0 grade si de ani de zile avem aceleasi probleme pentru ca de fiecare data sunt luati pe nepregatite dar asta e Romania asta e radetul lu nea`mazare si mai platim si 360 de lei gigacaloria in conditiile in care nici nu beneficiezi de servicii de calitate iar daca te duci sa ceri avizul de debransare iti trantesc usa in nas ca nu se poate! radetul confunda lucrurile nu exista un contract intre persoanele fizice si dansii piata este libera deci nu stiu de cand trebuie noi sa ne milogim de ei sa ni se dea avizul de debransare!!!
  • liana 20 Nov, 2014 13:50 Poate da ca dispar penalistul si baba aia, lucrurile ar merge mai bine!
  • filip 16 Nov, 2014 12:23 locuiesc in km5 radetul ar trebui sa-mi dea bani pentru ca le incalzesc tevile cu aparate electrice .
  • Bogdan 16 Nov, 2014 09:31 Despre problema lucrărilor făcute de RADET fără sens pe bulevardul Lăpușneanu am trimis emailuri la câteva ziare online.
  • steluta 15 Nov, 2014 13:52 poarta 6,locuiesc la etj. 5,caldura ..nu este livrata la parametri normali.inclusiv apa calda,de aceea ..nu ajunge la etj-ul 5,in schimb de platit .se platesc inclusiv pierderi..
  • Ion 15 Nov, 2014 08:24 Poarta 6, în special zona blocului FA3 (vis-a-vis de parc) unde caldura este livrata sub parametri si nu ajunge niciodata la etajele superioare.
  • Natalia 14 Nov, 2014 16:43 Nu este posibil asa ceva!!!! Au dat drumul la caldura fara probe, fara nimic. Si doua zile am caldura, trei nu! De ce? Ma intreb ...unde oare se duc banii aruncati pe apa care curge tot timpul in tomis N, zona Suceava. Tot timpul, acolo exista o conducta pe care nimeni nu o 'face bine' si ea, nervoasa, refuleaza in plina strada. Tone de apa fierbinte revarsata in plina strada saptamanal!!!
  • Monica 14 Nov, 2014 14:47 buna ziua!stau intre casa de cultura si icil.doua zile am caldura,doua nu..e ceva de groaza!de exemplu in acest moment iar s au racit caloriferele,cu alte cuvinte iarasi imi ia caldura.nu se poate asa ceva!a venit frogul,ce facem in stilul acesta?ne am saturat de portia asta pe banii nostri!va multumim ca ne ati dat ocazia sa ne spunem nemultumirile!o zi buna!
  • Corina Apostoleanu 14 Nov, 2014 10:47 Da,zona Dacia a fost afectată mule zile de lipsa căldurii.Oare nu se puteau accsa fonduri europene,eventual nerambursabile pentru modernizarea rețelei? Dar, cine să gândească la constănțeni in acesti termeni.....Mamaia si atât
  • dan 14 Nov, 2014 06:09 Probabil asa procentul care pleaca ca sulventie din primarie este mai mic..