Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tocanita filipineza de porc si pui

ro

09 Jan, 2013 09:52 2921 Marime text
phpthumb_generated_thumbnailjpg.jpgIngrediente simple. Preparare minimalista. Sosul bestial. Eu zic ca am inceput anul cu dreptul. Ce ziceti, va face cu ochiul acest adobo?

Ingrediente pentru Tocanita filipineza de porc si pui

500 gr carne de pui (pulpe dezosate)
500 gr carne de porc (ceafa)
6 catei mari de usturoi
4 linguri sos de soia
2 linguri otet de orez
2 linguri otet de vin alb
1 lingura sos de stridii (oyster sauce; optional)
2 foi dafin
1 lingurita piper negru macinat
1 1/2 cana apa

Portii: 3-4
Timp de preparare: 1 ora 35 minute

Reteta completa aici: e-retete.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii