Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Supa de pui cu praz

ro

28 Oct, 2011 01:00 2123 Marime text
supa.jpgO reteta de supa usoara si gustoasa. Pofta buna!

Timp de preparare:

Rapid

Numar de portii:

1,8 litri

Complexitate:

usor

Ingrediente principale:

praz, usturoi, telina, carne de pui, fasole, mustar, lamai, patrunjel, iaurt, paine

Ingrediente

ulei
4 tulpini de praz, taiat
2 catei de usturoi, pisat
125g telina
6 bucati de piept de pui file
1l zeama de pui
2 cutii fasole cannellini, scursa si pasata
2 linguri de mustar Dijon
zeama a 2 lamai
2 linguri de patrunjel taiat sau arpagic
sare si piper
60ml iaurt grecesc
paine alba pentru crutoane

Mod de preparare

1. Incalziti uleiul intr-o cratita mare si caliti prazul, usturoiul si telina pana cand se inmoaie.

2. Adaugati pieptul de pui in prajiti usor pana cand se albeste.

3. Turnati zeama de pui si fasolea, apoi aduceti dati intr-un clocot.

4. Amestecati mustarul, zeama de lamaie, patrunjelul, sarea si piperul. Adaugati in supa si fierbeti in continuare pentru 15 minute sau pana cand puiul este gata. Luati de pe foc. Adaugati iaurtul si amestecati.

5. Taiati painea cubulete si prajiti-o pana cand devine aurie.

6. Puneti supa in castroane sau cani mai mari si presarati crutoanele.

Sursa: Ecuisine.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii