Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Supa bulgareasca “Tarator” (supa rece de castraveti cu iaurt)

ro

10 Apr, 2011 18:15 3588 Marime text
sl272747.jpgAceasta reteta este ideala pentru o zi calda de vara. Daca ma uit pe geam imi dau seama ca m-am grabit putin... Oricum recomand sa incercati aceasta reteta bulgareasca in primul rand pentru ca are un gust delicios, dar si pentru ca e lejera si se prepara foarte rapid. Am curatat doi castraveti medii si i-am taiat cuburi. Intr-un bol, am amestecat doi catei de usturoi razuiti cu ulei de masline (o lingura mare) si sare. Am adaugat peste mujdei castravetele taiat cuburi si doua maini de miez de nuca, pe care l-am tocat, nu prea marunt, in prealabil, iar la urma 1 ½ l de iaurt. Am amestecat totul si am introdus la frigider cateva ore. Inainte de a servi, am tocat marunt o legatura de marar proaspat si l-am adaugat, amestecand bine inca o tura. Supa "Tarator" merge foarte bine cu paine prajita. Retetele simple, cu putine ingrediente tind sa fie extrem de apreciate. Sfatul meu in cazul lor este sa va asigurati ca le preparati cu cele mai proaspete si de calitate produse la care aveti acces.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii