Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorbet de pepene galben

ro

27 Jun, 2011 11:14 1718 Marime text

l.jpgINGREDIENTE

un pepene galben

 3 lg miere albine
3 albusuri
5 lg zahar

MOD DE PREPARARE
Pepenele se curata de coaja si se face pasta cu ajutorul robotului.Albusurile se bat spuma cu zaharul.Se amesteca pasta cu mierea de albine apoi se incorporeaza si albusurile batute.Se introduce la congelator ,amestecandu-se in ei din cand in cand.Inainte de a fi pus in cupe se trece prin robot pentru a sparge acele de gheata.
Un desert usor de facut, racoros si foarte parfumat.

Retata preluata de pe http://bucatareselevesele.blogspot.com.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii