Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salsa cu rosii si nectarine

ro

16 Jun, 2011 11:10 2267 Marime text

4818556236_15c304a16d.jpgAcesta este doar unul dintre motivele pentru care iubesc vara! Ingrediente proaspete, zemoase, busuioc proaspat cules din gradina, o branza eleganta si fina si o combinatie inedita!


Ingrediente

3 nectarinele
3 rosii
3 catei de usturoi
ulei de masline
sare
busuoic
branza Caciotta de la Lactitalia

Mai intai dati usturoiul pe razatoarea fina.Tocati nectarinele. Apoi rosiile. Taiati caciotta cubulete. Amestecati toate ingredientele, adaugati busuiocul tocat si stropiti cu putin ulei de masline. Sarati dupa gust.Serviti cu paine prajita.

Reteta preluata de pe http://amainbucatarie.blogspot.com/2010/07/salsa-cu-rosii-si-nectarine.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii