Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salată italiană cu paste

ro

03 Jul, 2011 15:41 1896 Marime text

salatapasteitaliana.jpgIngrediente

1 pachet de paste tricolore

1 felie şuncă afumată tăiată cuburi

3 felii de salam tăiat cuburi

1 flacon sos de roşii italian

3 roşii

1 ceapă roşie mărunţită

1 ardei roşu cuburi

anghinare cuburi

măsline negre tăiate

1 / 4 pahar brânză mozzarella rasă

1 cană caşcaval ras

oţet de vin

ulei de măsline extravirgin

1 / 4 linguriţă de sare

Mod de preparare

Se fierb pastele după instrucţiunile de pe ambalaj. Se spală în apă rece. Se combină pastele, anghinarea, măslinele, ceapa, brânzeturile, mezelurile, sosul, precum şi restul de legume. Se amestecă, se adaugă condimentele. Se acoperă şi se răceşte salata de paste pentru cel puţin 2 ore.

Mai multe reţete găsiţi pe www.petitchef.ro

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii