Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prajitura cu dragoste

ro

01 Nov, 2011 01:00 13370 Marime text

prajitura.jpgPreferata mea. Este un tort transformat în prăjitură. Trei blaturi foarte subţiri şi fine cu aromă de zahăr brun şi nucă, acoperite cu o glazură subţire de ciocolată neagră, combinate cu trei straturi delicioase de cremă nesquik şi trei straturi fine de frişcă.

Este fină, uşoară şi specială pentru că are în compoziţie un ingredient deosebit: dragostea.

Ingrediente

Pentru blat: făină, zahăr brun, ouă de casă, nuci măcinate.

Glazură de ciocolată: ciocolată neagră, unt.

Crema Nesquik: ouă de casă, zahăr, unt, lapte, Nesquik, amidon de porumb.

Crema de frişcă: smântână

Viaţa agitată din fiecare zi pe care o parcurge „omul modern", timpul din ce în ce mai puţin petrecut în propria bucătărie, amelioratorii de gust sau imagine, E-urile, sunt doar câteva aspecte pentru care vă ofer o alternativă în privinţa prăjiturilor de casă.

Prepar prăjiturile doar la comandă, cu cel mult o zi înainte de eveniment. Folosesc ingrediente naturale, făină de patiserie, zahăr brun sau alb, ouă de la găini crescute în curte, smântână, lapte nepasteurizat, unt, ciocolată de calitate superioară, zahăr vanilat şi esenţă de vanilie adevărate, pregătite de mine din păstăi de vanilie. Toate acestea dau un gust deosebit prăjiturilor. Nu folosesc nici o formă de amelioratori de gust sau imagine, înlocuitori sau E-uri.


Prăjiturile pe care vi le propun, sunt potrivite oricărui tip de eveniment - petreceri, zile de naştere, evenimente corporate, nunţi, botezuri, sărbători religioase, dar pot reprezenta totodată şi un frumos cadou.


Alte detalii gasiti pe http://www.facebook.com/prajituricudragoste?sk=notes

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii