Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Placintele cu ciuperci

ro

01 Mar, 2012 00:00 2030 Marime text

placintele.jpgCa sa pregatiti aceste placintele exista o singura conditie: sa va placa branza cu mucegai, care are o aroma puternica, aparte. Si nici hribile nu se lasa mai prejos cu aroma lor, deci este o combinatie bomba pentru papilele gustative. Va las pe voi sa apreciati combinatia aceasta, fiinca eu nu pot fi decat subiectiva avand in vedere ca ador toate branzeturile de genul acesta.

Ingrediente

Aluat

250 gr faina alba
1/2 plic drojdie uscata
125 ml lapte caldut
1 ou
1 lingura ulei
1/2 lingurita zahar
1 lingurita sare
1 ou + 2 linguri lapte (pentru uns placintelele)

Umplutura

1/2 kg ciuperci (hribi)
1 ceapa medie
1 catel usturoi
2 prize cimbru uscat
50 gr branza cu mucegai albastru (gen roquefort, gorgonzola)
2 linguri ulei
sare, piper

Bucati: 8

Reteta completa pe: E-retete.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii