Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Piure de migdale cu mar parfumat

ro

12 Apr, 2011 14:25 1547 Marime text

dsc034232.jpgIngrediente:4 linguri migdale, 1 lingura seminte de dovleac, 1 lingura seminte de floarea-soarelui, 3 nuci braziliene,3 linguri fulgi zdrobiti de orz, 2 mere bot de iepure, 1 lingura sirop de artar (sau stafide), scortisoara.

Mod de preparare:Semintele si cerealelese pun de seara intr-un vas cu apa la inmuiat, iar a doua zi se pun in blender cu merele tocate marunt si jumatate de cana din apa in care au stat. Se mixeaza totul si daca este nevoie mai adaugati apa. Cand serviti presarati scortisoara sisirop de artar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii