Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Orez cu stiuca si oua

ro

14 Nov, 2011 01:00 2216 Marime text

peste.jpgIata un mod economic de a gati pestele. Daca mariti cantitatile obtineti o mancarica delicioasa care va rezista cateva zile.

Timp de preparare:

Rapid

Numar de portii:

4

Complexitate:

mediu

Ingrediente principale:

orez, peste, stiuca, oua, lapte, patrunjel

Ingrediente

150 g orez cu bobul lung
300 ml apa, amestecata cu 300 ml lapte gras
350 g stiuca
50 g unt
3 oua, fierte si taiate
2 lingurite patrunjel, tocat
sare si piper negru proaspat macinat

Mod de preparare

1. Fierbeti orezul conform instructiunilor de pe pachet.

2. Puneti apa si laptele intr-o cratita, adaugati stiuca si aduceti la fierbere.

3. Opriti focul si lasati deoparte pentru 15 minute. Scoateti usor peste din cratita si maruntiti-l pe un platoul, indepartand oasele si pielea.

4. Topiti untul intr-o tigaie si puneti orezul fiert, stiuca, ouale si patrunjelul. Amestecati usor pana se incalzesc bine de tot. Asezonati dupa gust si serviti.

Sursa: Ecuisine.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii